djoi

DJOI Driebergen

Jongerenruimte DJOI is de grootste jongerenruimte van de Utrechtse Heuvelrug. Alle jongeren uit Driebergen zijn hier van harte welkom voor één van onze activiteiten.

Op woensdag- en vrijdagmiddag is er een inloop voor de ‘ kleintjes’  van 7 jaar en ouder.  Op deze middagen barst het van de energie. Jongens en meisjes zijn aan het spelen op de tafeltennistafel, tafelvoetbal, pooltafel, FIFA op de Playstation 4 of met de Wii of komen gewoon even aan de bar kletsen met een kop thee. Iedereen is welkom en voelt zich snel thuis door de jongerenwerkers van het sociale dorpsteam, Aimad en Femke, gesteund door de enthousiaste vrijwilligers en stagiaires. 

Op dinsdag- en donderdagavond is er een inloop voor de oudere jeugd (13+) waarbij verschillende groepen jongeren langskomen om even te chillen, hangen en een potje pool. Iedereen kan binnenkomen en wordt verwelkomd met een kop koffie of thee. Iedereen is welkom. Huiskamergevoel staat hierin centraal. 

Voor de jongere jeugd worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Een voorbeeld hiervan is een pizzabakmiddag, tafeltennistoernooi, graffitiworkshop of FIFA toernooi.

Voor de meiden van 7 jaar en ouder uit Driebergen is er iedere week een speciale meidenmiddag waar de heren niet welkom zijn. De deelnemers bedenken zelf de activiteiten wat resulteert in bijvoorbeeld henna-tatoeages, sieradenhangers en cupcakes.

De maandagavond is eens per maand gereserveerd voor Soosjaal, een speciale avond voor jongeren met autisme, geïnspireerd door het gelijknamige ontmoetingsinitiatief uit Woerden. Voor jongeren met autisme is binnenlopen bij een andere inloop vaak een te grote stap. Tijdens Soosjaal kunnen zij in een minder prikkelende omgeving deelnemen aan diverse activiteiten die jongerenwerkers, vrijwilligers en ouders opzetten.

Naast dit alles hebben we ook een bandruimte waar jongeren (tegen een kleine vergoeding) gebruik van kunnen maken. Wekelijks zijn er jonge bandjes druk aan het oefenen in deze ruimte.

Kortom, DJOI is de plek voor jongeren! Lijkt het jou ook leuk om iets te organiseren? We helpen en ondersteunen je graag! Of heb je gewoon een vraag over één van de activiteiten? Neem dan contact op met Aimad 06-86818088 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Femke 06-82326081 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je verder op de hoogte blijven? Bekijk dan eens de Facebookpagina van jongerenruimte DJOI of volg ons op Instagram: Djoi_jongerenruimte_3bergen / Aimad_jongerenwerk_heuvelrug

Openingstijden

Maandag 19:00-21:00 uur 1ste maandag v/d maand: Soosjaal 12 t/m 18 jaar (jongeren met autisme en hun ouders)
Dinsdag 15:00-17:00 uur 7+ Meidenmiddag
Dinsdag 19:00-21:00 uur 13+ jaar
Woensdag 15.30-17.00 uur 7+ jaar
Donderdag 19:00-21:00 uur 13+ jaar
Vrijdag 15:30-17:00 uur 7+ jaar

Vrijwilliger worden?

In DJOI zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, van jong tot oud, om leuke activiteiten voor jongeren op te zetten en uit te voeren. Wil je graag met en voor jongeren aan de slag of ken je iemand die dat wil doen, neem dan contact op met Aimad of Femke.