fortdoorn

Fort Doorn

In Fort Doorn is (bijna) altijd wat te doen!

Het nieuwe Fort Doorn is tegenwoordig gevestigd aan de Wijngaardsesteeg 1a. Dit is naast Sporthal Steinheim.

Al bij binnenkomst valt op dat deze ruimte samen met jongeren is opgeknapt. De gezellige ruimte beschikt over een bar waaraan je onder het genot van een frisdrankje of een kop thee en wat lekkers een spelletje kan spelen.
In het huiskamer gedeelte staan lekkere banken. Hier kan je wat kletsen met vrienden en vriendinnen en natuurlijk genieten van je favoriete tv programma. Voor diegene die liever gamen zijn er computers en is er een Playstation .

Heb je meer zin om actief bezig te zijn, dan kan dat natuurlijk ook. In Fort Doorn staat een echte voetbaltafel en tafeltennistafel. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Hebben we een huiswerkplek en is er een meidenmiddag. Heb jij een leuk idee voor een activiteit? dan ben je van harte welkom in Fort Doorn.

 Openingstijden

Maandag 15.30 - 17.30 (huiswerkplek) 19:00-21:00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag 15.30 - 17.30 uur  
Donderdag 15.30 - 17.30 (meidenmiddag) 19.00 - 21.00 uur
Vrijdag 15.30 - 17.00 uur  
Zaterdag Gesloten  

Vrijwilliger worden?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, van jong tot oud, iedereen is welkom! Naast het draaien van bardiensten is er ook de mogelijkheid om leuke activiteiten voor jongeren op te zetten en uit te voeren.


Wil je graag met en voor jongeren aan de slag of ken je iemand die dat wil doen, neem dan contact met Jelle Rijssemus , 06-20114568 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.