onze-jop

Onze JOP Maarn

Al bij binnenkomst valt op dat deze ruimte samen met jongeren is opgeknapt. De gezellige ruimte beschikt over een bar waaraan je onder het genot van een frisdrankje of een kop thee en wat lekkers een spelletje kan spelen.

In het huiskamer gedeelte staan lekkere banken. Hier kan je wat kletsen met vrienden en vriendinnen en natuurlijk genieten van je favoriete tv programma. Voor diegene die liever gamen is er een Wii en een XBOX.

Heb je meer zin om actief bezig te zijn, dan kan dat natuurlijk ook. In Onze JOP staat een echte voetbaltafel en tafeltennistafel. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Heb jij een leuk idee voor een activiteit? dan ben je van harte welkom in Onze JOP.

Vrijwilliger worden?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, van jong tot oud, iedereen is welkom! Naast het draaien van bardiensten is er ook de mogelijkheid om leuke activiteiten voor jongeren op te zetten en uit te voeren.

Wil je graag met en voor jongeren aan de slag of ken je iemand die dat wil doen, neem dan contact met  Gloria Alfred ,06-53359190 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of met Jelle Rijssemus , 06-20114568 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Momenteel is Onze Jop gesloten, voor meer informatie , activiteiten of mogelijkheden neem contact op! 

Openingstijden

Maandag Gesloten  
Dinsdag Gesloten  
Woensdag Gesloten  
Donderdag Gesloten  
Vrijdag Gesloten