the-lounge

The Lounge Leersum

Relaxt loungen in de Lounge!

In de jongerenruimte ‘De Lounge’ kun je tijdens de openingstijden altijd langskomen voor een lekker kopje koffie of thee en gezelligheid. In de ruimte zijn veel dingen te doen: je kunt een potje poolen, tafeltennissen, tafelvoetballen of een potje darten. Ook kun je lekker TV kijken of spelletjes doen op de Playstation! Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een FIFA toernooi op de PlayStation of een pool of dart toernooi. Ook organiseren we af en toe activiteiten in de sporthal! Je kunt ook lekker komen hangen. Niks moet, veel mag. Zie je snel!

Je kunt De Lounge vinden bij de Binder in Leersum, Hoflaan 29. Kun je het niet vinden of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met jongerenwerkers Marianne Leenders: 06 51276912 of Robert Kersbergen: 06 30620215.

Wij zijn ook te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten

Er word een breed scala aan activiteiten georganiseerd vanuit het jongerenwerk door jongeren, voor jongeren. Heb jij een tof idee als jongere om te gaan doen? Wij willen je graag ondersteunen om dit voor elkaar te krijgen! Dit kan zo breed zijn als jij maar wilt. Van sportactiviteiten tot een filmmiddag, wij staan ervoor open!

 Openingstijden

Maandag Gesloten        
Dinsdag Gesloten  
Woensdag 15:00-17:00 uur  
  19:00-21:00 uur  
Donderdag 19.00-21.00 uur  
Vrijdag 15:00-17:00 uur  
  19:00-21:00 uur  

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten op verschillende momenten bij verschillende activiteiten. Zo zijn er de inloopmomenten waarop de jeugd langskomt, maar zijn er ook verschillende (sport)activiteiten waarbij we altijd een hulp kunnen gebruiken! Heb je interesse? Neem dan contact op met Marianne Leenders of Robert Kersbergen.