djoi

Vrijwilligers DJOI

     Vrijwilliger worden?

Jongerenruimte DJOI is dé jongerenruimte in Driebergen. Sinds een aantal jaar wordt dit gedraaid door de Welnúh-jongerenwerker Aimad. Zij verzorgen samen met een team vrijwilligers zowel vaste inloopmomenten voor de lokale jeugd als activiteiten. De middagen worden goed bezocht door jongeren tussen de 9 en 13 jaar oud. Zij komen langs om te spelen en voor een kletspraatje onder het genot van een kop thee. ‘s Avonds komen er verschillende groepen jongeren tussen de 13 en 20 jaar oud. Hiernaast wordt er tal van activiteiten georganiseerd door en voor de jongeren, van graffiti-workshops tot de maandelijkse tienerdisco. Gezelligheid, respect en ‘iedereen is welkom’ staan hierin centraal.

Het jongerenwerk bouwt door deze activiteiten én door buiten rondes te maken een band op met verschillende (groepen) jongeren. Jongeren kunnen met vragen of problemen aankloppen bij de jongerenwerker(s) zodat zij hen waar mogelijk verder kunnen helpen.

Om de DJOI draaiende te houden en zoveel mogelijk open te kunnen zijn hebben we een vast team van enthousiaste en bevlogen vrijwilligers waar we versterking voor zoeken! Dus begint er bij jou iets te leven na het lezen van bovenstaand stuk? Kom dan vooral een keer langs om een kop koffie/ thee te drinken en de sfeer te proeven! Bellen voor meer info kan natuurlijk ook: Aimad: 06-86818088

Vrijwilliger inlopen (voor zowel de middag- als avondinlopen)
Bardiensten draaien
Kletspraatjes jongeren
Spelletjes spelen